Taştan Çıkan Çizgiler: Taraklı

Eserleri çok beğendiğini ve yaratıcı bulduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, “Taraklı ilçemiz Sakarya’mızın en güzel ve şirin ilçelerinden biri. Bu ilçeye ait güzellikler ve değerler Samek kursiyerlerimiz tarafından karikatür çizgilerine yansıtılmış. Bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen bütün kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman ise konuşmasında “Taraklı’nın tüm güzellikleri bu eserlerde ortaya konmuş. Eserleri çok başarı başarılı ve yaratıcı buldum. Tüm bu eserlerin ilçemizin tanıtımında etkili olacağını düşünüyorum. Kursiyerlerin hepsini bu başarı çalışmalarından dolayı kutluyor, böylesine güzel bir serginin organize edilmesinde büyük katkısı olan Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.