Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri tasavvuf müziği dinletileriyle devam etti. Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Cuma günü Kemalcan Ergün, Cumartesi günü ise usta sanatçı Sami Özer sahne aldı. Birbirinden eşsiz eserlerin seslendirildiği dinletiler vatandaşlardan tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri tasavvuf müziği dinletileriyle devam etti. Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Cuma günü Kemalcan Ergün, Cumartesi günü ise Sami Özer sahne aldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliklerde Başkan Ekrem Yüce’de takip etti. Ramazan ayının manevi iklimine uygun eserlerin seslendirildiği dinleti etkinliği sonrası günün anısına sanatçılara hediyeler takdim edildi. Düzenlenen etkinlikler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, programları beğenerek takip ettiklerini söylediler.

Tüm vatandaşlarımıza teşekkürler
8 Nisan Cuma akşamı başlayan ilk etkinlikte Tiyatro Sanatçısı Seçkin Bayramoğlu, ‘Pinti’ isimli bir meddah hikayesini sergiledi. Çocukların dikkatle izlediği meddah oyunu izleyenlerin beğenisiyle karşılandı. Meddah oyunu sonrası sahneye çıkan Kemalcan Ergün tasavvuf müziğinin önemli eserlerini dinleyicilerin beğenisine sundu. 9 Nisan Cumartesi akşamı ise Demokrasi Meydanı’nda kurulan sahnede usta sanatçı Sami Özer yer aldı. Tasavvuf müziği severler Sami Özer konserine yoğun ilgi gösterirken, birbirinden eşsiz eserlerin seslendirildiği konser vatandaşlardan tam not aldı. Konseri ilgiyle takip eden Başkan Ekrem Yüce, “Bu güzel Ramazan akşamında seslendirdiği güzel eserlerle bizleri derin bir seyahate çıkaran usta sanatçı Sami Özer’e teşekkür ederim ve bu akşam bizlerle birlikte konseri takip eden tüm vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi sunarım. Ramazan ayı boyunca bu tarz konserler ve etkinliklerimiz devam edecek” dedi.