Çark Caddesinde devam eden yağmursuyu çalışmalarında biten yerler asfalt

Fen İşleri ekipleri, Çark Köprüsü’nden Stat Kavşağı’na kadar olan 300 metre alanda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Bugün öğle saatlerinde başlayan çalışmalar akşam saatlerinde bitirildi. Yapılan çalışma sonrası Stat Kavşağı’na kadar kısım trafiğe açıldı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün itibariyle 300 metre yolun asfaltlandığı ve 450 ton asfalt döküldüğü ifade edildi. Yetkililer ayrıca Atatürk Lisesi’ne kadar alanda ADASU’nun çalışmasının devam ettiğini ve bu çalışmanın da bitirilmesiyle bu kısımdaki yolunda asfaltlanacağı belirtildi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bu kısımda toplam 670 metre yolu asfaltlayacak.