Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinliklerinde takvim açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden konserlere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına ve sinema günlerine kadar birçok renkli etkinlik Sakaryalılar ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat Etkinliklerinde Şubat takvimi açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden konserlere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına, sinema günlerinden panellere kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılar ile buluşturan programlarda Şubat takvimi de yoğun programlara sahne olacak.

Semih Kaplanoğlu konuk olacak
Takvim ile ilgili açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Şubat Kültür Sanat Etkinliklerimizde takvimimiz belirlendi. Konserler, tiyatro gösterimleri, sinema günleri, paneller, söyleşi ve imza günleri ile sergi açılışlarımız etkinliklerimizde yer alacak. Türkiye ve Dünya’da birçok ödül alan Semih Kaplanoğlu, Buğday filminin gösterimi ve söyleşi programında Sakarya’da olacak. Prof. Dr. Cemalettin Latiç, konferansta kültür sanat dostlarıyla buluşacak. Söyleşi ve imza günlerinin yanı sıra Sait Faik paneli de Şubat ayı etkinliklerimiz içerisinde yer alacak. Tiyatro gösterimleri izleyicilerini konuk edecek. Etkinliklerimize tüm kültür sanat dostlarını davet ediyorum” dedi.

Şubat ayı Kültür Sanat Takvimi için tıklayınız.