Strateji Planlaması için Önemli Çalıştay

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlı tarafından düzenlenecek ve önümüzdeki 5 yıllık süreci kapsayacak olan ‘Sakarya Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı Hazırlama’ çalıştayına katılacak.

Hazırlanacak Stratejik Plan sayesinde günübirlik hareket etme yerine planlı, önceden belirlenen stratejik hedef ve planlar dâhilinde yürütülmesi sonucu yaşanacak gelişmelerle, bu dönemin; çok yönlü kalkınmanın esas alındığı, sorunların çözüme kavuşturulması istenmektedir. 2020-2024 Stratejik Planın da, vatandaşalarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri, onların memnuniyetlerini esas alarak, yerinde, zamanında ve kaliteli bir şekilde sunmak temel ilke olarak benimsenecektir. Çalıştay, Çarşamba günü düzenlenecek.