Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Yürüyüşleri Söğütlü Akgöl Parkuru ile başladı. Doğaseverler eşsiz manzarada spor yapmanın ayrıcalığını yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri, Söğütlü Akgöl Parkuru ile başladı. Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, keyifli bir günü geride bıraktı. Yapılan açıklamada; “Doğa Yürüyüşleri, 18 Ekim Pazar günü Erenler Değirmendere Parkuru ile devam edecektir. Yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden kayıtlarını yaptırabilirler” denildi.