Büyükşehir Belediyesi İmamlar, Beşdeğirmen, Akçakamış ve Çaltıcak mahallelerini Söğütlü’ye bağlayan güzergahta yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Akbulut, “12 kilometrelik arteri 12 bin ton asfalt kullanarak yenileyeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Söğütlü’ye bağlı İmamlar, Beşdeğirmen, Akçakamış mahallelerinde ve Adapazarı’na bağlı Çaltıcak mahallelesinde yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. 12 kilometrelik güzergahta yol bakım ve temel serim çalışmalarının devam ettiğini belirten YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, temel seriminin ardından asfalt işlemlerinin hızla tamamlanacağını dile getirdi.

12 bin ton asfalt
Akbulut açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “İmamlar, Beşdeğirmen, Akçakamış ve Çaltıcak mahallelerini Söğütlü’ye bağlayan 12 kilometrelik güzergahta yol onarım ve temel serim çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaların ardından 12 kilometrelik kısmı 12 bin ton asfalt kullanarak yenileyeceğiz. Ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.