Siyaset ve İş Hayatında Liderlik

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlen Mayıs ayı kültür etkinlikleri “Siyaset ve İş Hayatında Liderlik” adlı konferans ile devam edecek. İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Özel tarafından verilecek olan konferans 14 Mayıs Cuma günü AKM Tiyatro Salonu’nda saat 20:30’da gerçekleştirilecek. Konferansta Dr. Mustafa Özel, siyaset ve iş hayatında liderliğin püf noktalarını Sakaryalılarla paylaşacak. Konuşmasında etkili siyasette izlenecek yöntemlerden bahsedecek olan Özel, liderliğin siyaset ve iş hayatı üzerindeki yansımalarını anlatacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk yaptığı açıklamada, kültür etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, yarın gerçekleştirecek konferansa tüm Sakaryalıları davet etti.