Büyükşehir Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında 12 Ocak Perşembe günü 2014 yapımı ‘Gloria’ sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat etkinlikleri 12 Ocak Perşembe günü sinema gösterimi ile devam edecek. Bu kapsamda 2014 yapımı dram ve komedi türündeki ‘Gloria’ beyazperdeye yansıyacak.

Bir kadının mücadelesi
Yönetmenliğini Sebastiân Lelio’nun yaptığı 2014 yapımı olan dram ve komedi türü film ‘Gloria’ cep sinemada beyazperdeye yansıyacak. Sinemaseverler saat 20.00’da karşılaştığı zorluklarla tek başına mücadele eden bir kadının hikâyesine tanık olacak. Ücretsiz gösterim için rezervasyonlar kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden yapılabilecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Sinema gecesine tüm kültür sanat dostlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.