Otizm Farkındalık Haftası kapsamında Serdivan’da özel çocuklara eğitim veren Özel Soyder Ayşe-Sadi Ünal Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Tüm imkânlarımızla çocuklarımızın, ailelerimizin ve eğitmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan’da özel çocuklara eğitim veren Özel Soyder Ayşe-Sadi Ünal Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yüce’ye Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Koludra ve Sakarya Otizmle Yaşam Derneği (SOYDER) Başkanı Gülser Ergün eşlik etti. Özel çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yüce, çocuklara oyuncaklar hediye etti.

Hepimize önemli görevler düşüyor
Otizm farkındalık haftası kapsamında özel çocuklarla bir araya gelerek onlarla yakından ilgilenen Başkan Ekrem Yüce, “Bugün anlamlı bir etkinlik için Serdivan ilçemizde özel çocuklara eğitim veren Özel Soyder Ayşe-Sadi Ünal Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Otizm Farkındalık Haftası münasebetiyle arkadaşlarımızla bir araya geldik. Otizmli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırma ve daha mutlu bir yaşam sürmelerini sağlama konusunda hepimize önemli görevler düşüyor. Her zaman dediğimiz gibi sevgi ile kucaklayan yürekler engel tanımazlar. Aramızda fark değil sevgi var. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla çocuklarımızın, ailelerimizin ve eğitmenlerimizin yanında oluyor ve olmaya devam edeceğiz” dedi.