Büyükşehir Belediyesi, en kaliteli ürünle üretime başladığı 'Nehir Çikolatası'nı kendi raflarına çıkardı. Demokrasi Meydanı'nda açılan Çikolata Evi'nde tezgâha çıkarılan lezzet, kısa sürede vatandaşın ilgisini çekti. Uygun fiyata, kaliteli ve sağlıklı olan truff, dökme ile dolgulu çikolatalar talebe göre, her tarzda sunumla vatandaşlara ulaştırılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi üretiyor, vatandaşlara farklı ürünler sunuyor. Tarımın neredeyse her alanında üretim faaliyeti yürüten Büyükşehir Bal54, Süt54, Fındık54, Et54, Yumurta54 gibi üretim odaklı hizmetlerinden sonra bu kez Çikolata Evi'ni faaliyete geçirdi. Üretim listesine çikolatayı da ekleyen Büyükşehir, hayata geçirdiği 'Nehir' markasıyla kısa sürede ilgi odağı olmayı başardı.

Her çeşit çikolata
En kaliteli malzemeyle üretilen truff, dökme ve dolgulu olmak üzere 3 farklı çeşitteki çikolatalar Sakaryalıların damak tadına hitap ediyor. Adapazarı Donatım'da kurulan üretim tesisinde yapılan ürünler kısa sürede çeşitlendirildi. Rengârenk çikolatalar,  'nehrin çocuklarından' esinlenerek oluşturulan 'Nehir' markası etiketiyle raflara çıktı.

Çikolata Evi'nde satışta
Büyükşehir, BELPAŞ markası altında satış için Adapazarı Demokrasi Meydanı'nda Çikolata Evi'ni hizmete aldı. Sütevi ve Şifaevi'nin yanında hizmet vermeye başlayan ofiste Nehir markasıyla üretilen tüm çikolata çeşitleri satışa sunuldu. Vatandaşlar burada talebe ve isteye göre çikolatalarını farklı sunumlarda, farklı ambalajlarda alabiliyor. Kuru meyve işlemeli, parçacık dökümlü ve birçok çeşitte rengârenk ürünler reyonları süsledi.

Tüm vatandaşlarımız bekliyoruz
Büyükşehir'den yapılan açıklamada, "Büyük emeklerle ortaya çıkardığımız Nehir markamızla vatandaşlarımıza harika bir lezzet sunduk. Akla gelen tüm çeşitlerde ürettiğimiz çikolatalarımızı meydanda açtığımız ofiste satışa sunduk. Ürünlere ilgi gösteren ve bu markaya sahip çıkan Sakarya'mıza minnettarız. En kaliteli çikolataları en uygun fiyata almak isteyen tüm vatandaşlarımızı Çikolata Evi'ne bekliyoruz" denildi.