Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM’de minik öğrenciler dede ve nineleriyle birlikte keyifli vakit geçirerek interaktif etkinlikler yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde anlamlı bir etkinlik daha gerçekleştirildi. Yaşlılar haftası kapsamında Dede-Torun, Anneanne-Torun, Babaanne-Torun Etkinlikleri ile anlamlı bir buluşma gerçekleşmiş oldu.

Çocuklar ve büyükler
Sapanca SGM Sorumlusu Macit Özçelik, “Öğrencilerimiz dede ve nineleriyle birlikte güzel vakit geçirebilsinler diye büyüklerimiz atölyelerimize davet ettik. Öğrencilerimiz dede ve nineleriyle birlikte Resim, Mutfak, Satranç, Akıl Oyunları ve Drama derslerinde interaktif etkinlikler yaptı. Renkli görüntülere şahit olduğumuz bu etkinlikler bizim için de keyifli hâle geldi. Öğrencilerimizle birlikte, elleri öpülesi büyüklerimizi memnun etmenin mutluluğunu hep beraber yaşadık” sözlerine yer verdi.