Büyükşehir SAMEK Merkezlerinde yılsonu heyecanı Büyük Yılsonu Sergisi ile noktalanacak. 2 Haziran Perşembe günü, Kent Park ev sahipliğinde gerçekleştirilecek program, saat 18.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yılsonu sergilerinde sıra SAMEK Büyük Sergisi’nde. Yapılan açıklamada, “2 Haziran Perşembe günü, Kent Park ev sahipliğinde büyük sergimizin açılışı gerçekleştirilecektir. Saat 18.00’da başlayacak programda ilçelerde bulunan SAMEK Merkezlerinde bulunan kursiyerlerin el emeği eserleri görücüye çıkacaktır. Kent Park Öğretmen Evi yanında düzenlenecek sergi açılışına tüm kültür sanat dostlarımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.