AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatının 60. Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak vadettiğimiz projeleri hayata geçirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Sakarya’yı ilmek ilmek dokuyor, ilçe belediye başkanlarımızla iş birliği içerisinde hareket ediyoruz. Biz; gücümüz olan birlik ve beraberliği şehrimizin avantajı olarak görüyor, istişare kültürünü çok önemsiyoruz. İnşallah Sakarya çok daha güzel olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın 60. Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. AKM’de               teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programda AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, AK Parti Eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, İlçe Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda davetli yer aldı.

Durmak yok yola devam
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, “Teşkilat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 1140 üye gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza devam edecek, durmak yok yola devam edeceğiz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında çaba gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Faaliyet sunumunu içeren sinevizyonun ardından söz alan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, “AK parti siyasetinin en önemli gücü kadın kolları olarak mazeret yerine iş üreterek, sorumluluk şuuruyla samimiyetle ve gayretle çalışıyoruz. Liderimizin yükünü hafifletmek için ana kadememiz ve gençlik kollarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Rabbim Adapazarı teşkilatımızın ahengini bozmasın birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirsin” dedi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fahrettin Alemdar ise, “AK Parti gençlerimizi siyasetin tam merkezinde görmektedir. Bizler büyüklerimizden aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız, çabalayacağız. Milletimize faydalı olmak için gayret göstereceğiz” dedi.

32 projeden 8’i başladı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Adapazarı teşkilatımızın dinamizmi seçim sonrasında da aynı hızla devam ediyor. Hep birlikte omuz omuza çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Etkin belediyeciliğin Adapazarımızın 84 mahallesinde de sürmesi için çabalıyoruz. Çünkü biz; Adapazarı’nı çok seviyoruz. Ekiplerimiz 7/24 sahada. Seçim öncesinde milletimize taahhüt ettiğimiz 32 projenin 8’inde çalışmalarımızı başlattık. İnşallah her alanda daha güzel günlere kavuşmak için birlikteliğimizi arttıracağız. Teşkilatımızın desteğini de çok önemsiyorum. Aday olduğum günden bugüne desteklerini çok net hissettim. Tüm kademelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şuna inanıyoruz ki; Adapazarı gelince akla bereket, başarı ve hizmet gelecek” dedi.

İlk günkü aşkla çalışmaya devam
Teşkilat mensuplarını selamlayarak sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak vadettiğimiz projeleri hayata geçirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Tüm birimlerimizle şehrimiz için hareket ediyoruz. Hem hemşehrilerimizle bir araya geliyor, hem de işlerimizin takibini yapıyoruz. Karasu SGM tamamlandı. Sapanca Spor Tesisleri açılışa hazır durumda. Kocaali Bahçem Park’ta bitti. Kısa sürede 77 bin ton asfalt çalışmasını da şehrimizle buluşturduk. Peyzaj ve Fidan A.Ş’yi ile Tarım A.Ş’yi Bal Suyu Projesi için İSKİ ile protokolümüzü imzaladık. Lüleci Sokak yenilemesi için ise 5 Temmuz’da ihaleye çıkacağız. Hemşehrilerimizin yaşam standartlarını ve gelir düzeylerini arttıracak çalışmalar için ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çok daha güzel Sakarya
Sakarya’nın her bir köşesine Büyükşehir’in güçlü hizmet elini ulaştırdıklarını ifade ederek sözlerini sürdüren Başkan Yüce, “Sakarya’yı ilmek ilmek dokuyoruz. İlçe belediye başkanlarımızla iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Biz; gücümüz olan birlik ve beraberliği şehrimizin avantajı olarak görüyor, istişare kültürünü çok önemsiyoruz. Bizim derdimiz Sakarya’ya hizmettir. Sakarya’mızı çok daha noktalara taşımak için sizlerin desteğine ve duanıza talibiz. İnşallah Sakarya çok daha güzel olacak. Rabbim birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirsin, çalışmalarımızı kolaylaştırsın” dedi.

AK Parti hizmet ehlidir
AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Adapazarı ilçemizde bulunan Çamyolu, Hacıramazanlar ve Kasımlar mahallelerimizi 31 Mart seçimlerinde elde ettikleri oy oranı dolayısıyla tebrik ediyorum. Seçim sürecini geride bıraktık. Olanda hayır vardır diyerek çalışmalarımızı sürdürmek durumundayız. 2023’e daha farklı bir motivasyonla hazırlanmamız gerekiyor. Seçimsiz 4,5 yıl var. Hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı milletimize en iyi şekilde aktarmalıyız. AK Parti hizmet ehlidir. Tüm unsurlarımızla milletimize hizmet için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti dava hareketidir
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “AK Parti kurulduğu günden bu yanan milli iradenin üstünlüğünü esas alan bir partidir. 17 yıldır milletimizin desteğini yanımıza alarak çalışmalarımızı sürdürdük. Toplantımızda da teşkilat mensuplarımızla istişare ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Sakarya için çalışmaya, üretmeye, sorunları çözmeye, yeni projeler gerçekleştirmeye durmadan devam edeceğiz. Partimizin istikrarını bozmak isteyenlere en güzel cevabı; çalışmalarımızla, reformlarımızla, icraatlarımızla ve başarılarımızla vermekte kararlıyız. AK Parti birlik ve beraberliğin partisidir. Bizler bu hassasiyetle tüm çabamızı daha güçlü Sakarya, daha güçlü Türkiye için harcayacağız. Bu vesileyle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.