Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’la bir araya gelen Başkan Yüce, “Hizmete aldığımız yeni yatırımların yanı sıra eğitimden ulaşıma, çevreden kentsel tasarım ve cadde dönüşümlerine, tarımdan spora, altyapı çalışmalarından enerji hamlelerine kadar pek çok çalışmayı da hayata geçiriyoruz. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanımız ve tüm paydaşlarımızla Sakarya için hareket ediyoruz” dedi. Yavuz ise çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek, Başkan Yüce’ye kolaylıklar diledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’la bir araya geldi. Ulaşımdan eğitime, çevreden kentsel tasarım ve cadde dönüşümlerine, tarımdan spora, altyapı yatırımlarından enerji hamlelerine ve daha birçok alanda yapılan çalışmalarla Sakarya’da eser ve hizmetlerin birer birer yükseldiğini ifade eden Başkan Yüce, katkıları ve destekleri dolayısıyla Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’a teşekkür etti.  Başkan Yüce, tamamen el işçiliğiyle dokunan ve 3 bin yıllık geçmişe sahip Sındırgı halısını da Sakarya’nın kültürel geleceğine kazandırdıklarını dile getirdi.

Yavuz’dan Yüce’ye ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, ziyaret vesilesiyle de fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Yavuz, “Sakarya’yı daha aydınlık yarınlara hazırlamak için gece gündüz çalışan Başkanımız Ekrem Yüce’yi tebrik ediyorum” dedi.

Ortak paydamız Sakarya
Sakarya ortak paydasında güç birliği yaptıklarını ve birlikteliklerinin şehir için büyük bir kazanım olduğunun altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanımız ve tüm paydaşlarımızla Sakarya için hareket ediyor, şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Hizmete aldığımız yeni yatırımların yanı sıra eğitimden ulaşıma, çevreden kentsel tasarım ve cadde dönüşümlerine, tarımdan spora, altyapı çalışmalarından enerji hamlelerine kadar pek çok çalışmayı da şehrimizin farklı bölgelerinde hayata geçiriyoruz. AK Parti’nin siyaset anlayışı hizmet ve eserleridir. Rabbim bu birlikteliğimizi daim, nice yıllar milletimize hizmet sunmayı nasip eylesin. Temennimiz hemşehrilerimizin duasını almak, gönüllerinde yer edinmek üzerinedir. Bu vesileyle nazik ziyaretleri dolayısıyla Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz’a teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.