Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri farklı yaş kategorilerinde genç sporcuların çalışmalarına ev sahipliği yapıyor. İlaçan “ Tesislerimizde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Genç sporcularımız soğuk havalarda istekle ve azimle çalışıyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde genç yetenekler çalışmalarına devam ediyor. Farklı yaş kategorilerindeki genç yetenekler altyapı antrenörleri Osman Kılıç, Özcan Zafer, Murat Özgen ve Tamer İlaçan ile çalışmalarını sürdürüyor.

Gençler başarı için çalışıyor
İlaçan “Genç takımlarımız aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Şu an beş takımımız sahada çalışmalarına devam ediyor ve genç takımlarımız arasında şampiyonluk için mücadele edenlerde var. U14 takımımız gruplarında lider olarak devam ediyor ve U17, U19 takımlarımızın Play-Off şansı var inşallah başarılı olup Elit Lig’e çıkmak istiyoruz. Aynı zamanda cumartesi ve pazar günleri sabah saat 9.00’dan 12.00’a kadar futbol okulumuz devam ediyor. Çalışma olarak tesisimiz sürekli faaliyette. Bize böyle kapsamlı bir tesisi verdiği için ve Sakaryaspor’a desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na takımım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.