Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programları başlıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu yıl tüm ilçelerde kurulacak iftar sofralarında onbinlerce Sakaryalı aynı sofrada buluşacak, Ramazan’ın manevi iklimini birlikte soluyacak. Hemşerilik bilinci iftar sofralarımızda geleceğe taşınacak. İftar programlarımız 30 Haziran Pazartesi günü Karapürçek’te başlıyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları başlıyor. Bu yıl tüm ilçelerde kurulacak gönül sofralarında on binlerce Sakaryalıyı aynı sofralarda buluşturacaklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu yıl tüm ilçelerde kurulacak iftar sofralarında onbinlerce Sakaryalı aynı sofrada buluşacak, Ramazan’ın manevi iklimini birlikte soluyacak. Hemşerilik bilinci iftar sofralarımızda geleceğe taşınacak. Ramazan'ın ruhunu ve geleneklerini yeniden canlandıracağız. Ramazan ayının bereketini bu yıl da birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

16 iftar noktası
Açıklanan etkinlik takvimi hakkında da bilgiler veren Davut Yüce, iftar buluşmalarının 30 Haziran Pazartesi günü Karapürçek’te start alacağını ifade etti. Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 Ramazan ayı için dolu dolu bir program takvimi belirledik. Şehrimizin 16 noktasında iftar sofraları kuracağız. İftar programlarımız 30 Haziran Pazartesi günü Karapürçek’te başlayacak ve 26 Temmuz Cumartesi günü Söğütlü’de son bulacak. Tüm bunların yanı sıra şehrimizin muhtelif yerlerindeki çok çeşitli etkinliklerimizle hemşerilerimizle buluşacağız. Şimdiden tüm hemşerilerimizin Ramazan Ayını tebrik ediyoruz. Etkinliklerimize değerli hemşerilerimiz davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mahallemde İftar Var
2014 Ramazan Ayı ‘Mahallemde İftar Var’ program takvimi ise şöyle;

30 Haziran Pazartesi - Karapürçek (Karapürçek Aile Çay Bahçesi)
1 Temmuz Salı - Sapanca (Sapanca AVM Önü)
3 Temmuz Perşembe - Hendek (Hendek Belediyesi Önü)
6 Temmuz Pazar - Kocaali (Merkez Camii Önü)
7 Temmuz Pazartesi - Kaynarca (Atatürk İlkokulu Bahçesi)
9 Temmuz Çarşamba - Arifiye (Belediye Kültür Merkezi Önü)
11 Temmuz Cuma - Geyve (Merkez Kapalı Pazar Yeri)
13 Temmuz Pazar - Erenler (Çarşamba-Kumaş Pazarı Yunus Çiloğlu Lisesi Önü)
14 Temmuz Pazartesi - Taraklı (Kapalı Pazar Yeri)
16 Temmuz Çarşamba - Akyazı (Gazi Süleyman Paşa Camii Önü)
18 Temmuz Cuma - Serdivan (Serdivan Park AVM Önü)
20 Temmuz Pazar - Karasu (Kentpark Belediye Önü)
21 Temmuz Pazartesi - Ferizli (Fevzi Çakmak Cad. Belediye Önü)
23 Temmuz Çarşamba - Adapazarı (Kentpark)
25 Temmuz Cuma - Pamukova (Ankara Cad. Milli Eğitim Müdürlüğü Önü)
26 Temmuz Cumartesi - Söğütlü (Atatürk Cad. Belediye Önü)