Valilik Başkanlığında ve tüm kurumların iş birliği ile 25 bin gıda yardım kolisinin dağıtılacağını ifade eden Başkan Yüce, “Yapılacak olan gıda yardım kolileri ile birlikte 25 bin ihtiyaç sahibi ailemize destek sağlamış olacağız. Bizler de Büyükşehir olarak gıda yardım paketlerine şeker ve çay desteği sağlıyoruz. Mersin ve Erzurum depolarından çay getirildi. Adapazarı Şeker Fabrikasından da 1 tır şeker hibe edildi” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Valiliği Başkanlığında, tüm kurumların iş birliği halinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan gıda yardım kolilerini Kızılay Genel Merkezi’nde kontrol ederek incelemelerde bulundu. Büyükşehir’in gıda yardım kolilerine şeker ve çay desteği sağlayacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına böyle önemli bir görevde Büyükşehir olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

25 bin gıda kolisi
Açıklamalarına devam eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizde Koronavirüs ile mücadele kapsamında birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Yapılacak olan gıda yardım kolileri ile birlikte 25 bin ihtiyaç sahibi ailemize destek sağlamış olacağız. Bizler de Büyükşehir olarak gıda yardım paketlerine şeker ve çay desteği sağlıyoruz. Mersin ve Erzurum depolarından çay getirildi. Adapazarı Şeker Fabrikasından da 1 tır şeker hibe edildi. Bizlere şeker desteği sağlayan Fabrika Genel Müdürü Hasan Çapraz ve yönetim kuruluna vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman şaşmayarak tek vücut hareket etmemiz gerçekten çok önemli.  Hiçbir virüs alacağımız tedbirlerin önüne geçemeyecek. İnşallah yakın zamanda bu virüsü yeneceğiz” dedi.