Kritik Altyapılar Ulusal Test Yatağı Merkezi açılış töreni öncesinde SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Kısa, orta ve uzun vadeli planlamalarımızı ortak akılla oluşturuyor, üniversitelerimizin bilimsel çalışmalarını referans olarak görüyoruz. Bugüne kadar pek çok çalışmada yakaladığımız iş birliği ortamını inşallah önümüzdeki süreçte de sürdürecek, Sakarya’mız ortak paydasında buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kritik Altyapılar Ulusal Test Yatağı Merkezi açılış töreni öncesinde SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret etti. SAÜ’nün gurur günlerinden birine daha tanıklık edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Başkan Yüce, üniversitelerle yapılan iş birliklerinin, ortak aklın, istişare kültürünün şehirlerin kalkınmasında önemli bir unsur olduğuna dikkat çekerek, SAÜ ile pek çok çalışma için ortak paydaş olduklarının altını çizdi.

Önceliğimiz Sakarya’nın menfaatleridir
Yapılan her çalışmada, atılan her adımda şehrin menfaatlerini önceleyen bir anlayışla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Yüce, “Hamdolsun şehrimizin dinamikleriyle de uyum içerisinde çalışıyor, Sakarya’ya değer katacak adımları atmak için gayret gösteriyoruz. Sakarya’mızın güzelliklerini koruyarak sahip olduğu ekonomik, sosyal ve çevresel potansiyelini geliştirmek ve avantaja çevirmek istiyoruz. Kısa, orta ve uzun vadeli planlamalarımızı ortak akılla oluşturuyor, üniversitelerimizin bilimsel çalışmalarını referans olarak görüyoruz. Bugüne kadar pek çok çalışmada yakaladığımız iş birliği ortamını inşallah önümüzdeki süreçte de sürdürecek, Sakarya’mız ortak paydasında buluşmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle SAÜ Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Savaşan ve ekibine katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.