Sakarya İlçeleriyle Gelişiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Arifiye Belediyesi'ni ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Belediyesi’ni ziyaret etti. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendiren Başkan Zeki Toçoğlu, yeni ilçe olan Arifiye’nin çok hızlı bir şekilde geliştiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ilçelere hizmetin en iyisini götürme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Sakarya bütün ilçeleriyle bütün beldeleriyle hızlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. Biz de şehrimizin gelişmesinin devam etmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Belediyemiz sınırları içerisindeki bütün ilçelerimize hizmetin en iyisini ve en kalitelisini götürmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bütün belediye başkanlarımızla sık sık bir araya gelip değerlendirmeler yapıyoruz. İnşallah hem Arifiye’nin hem de Sakarya’nın geleceği çok daha güzel olacak. Arifiye belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarına yaptıkları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise, Arifiye’ye verdiği önemden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.