Sakarya için birlikte çalışacağız

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i Büyükşehir Belediyesi’nde konuk etti. 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve seçilen Ekrem Yüce’ye başarı dileklerini ileten Vali Nayir, Sakarya’nın gelişmesi ve kalkınması adına Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Şehrin tamamına yayılan hizmet anlayışı
Nazik ziyaretleri ve temennileri dolayısıyla Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “26 Kasım’da bir yolculuğa çıkmıştık. Hemşerilerimizin desteği ve teveccühü ile 31 Mart seçimlerinin ardından hamdolsun görevimize başladık. İnşalalh tevazu, samimiyet ve gayretle hemşerilerimizin desteğine layık olmak için çok çalışacağız. Şehrimizin tamamına yayılan bir anlayışla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.