Büyükşehir Belediyesi ekipleri Erenler Fatih ve Türbe Caddesi’nde başlattığı asfalt çalışmalarını tamamladı. 4 bin 92 ton sıcak asfalt kullanılan güzergâh bayram öncesinde vatandaşların hizmetine sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler Fatih ve Türbe Caddesi’nde başlattığı dönüşüm çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda toplam 2 bin 630 metrelik arterde 4 bin 92 ton sıcak asfalt ile yenilenirken, bayram öncesi vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bayrama hazır
Yapılan açıklamada, "Şehir genelinde yürütülen asfalt yenileme çalışmalarımız sürüyor. Erenler'de yaşayan vatandaşlarımızın asfalt ihtiyaçlarını tamamlayarak güzergâhlarını yeni yüzüne kavuşturduk. Toplamda 2 bin 630 metre uzunluğundaki yola ekiplerimiz 4 bin 92 ton sıcak asfalt kullandı. Bölgeye ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" denildi.