Ramazan bereketini birlikte yaşıyoruz

Gönül sofraları
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile Kapalı Pazar Yeri’nde açılan iftar sofralarını tek tek gezdi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Toçoğlu, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Yalova Merkez Camii İmam Hatibi Fatih Bilir’in Kuran-ı Kerim tilaveti, iftar vaktine kadar devam etti.  AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile hazırlanan huzur sofralarında vatandaşlarla buluşan Başkan Zeki Toçoğlu, ezanın okumasıyla birlikte dualar eşliğinde oruç açtı.

İftarlar tüm ilçelerde
İftar programının ardından Taraklılı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl iftarlarımızı tüm ilçelerimizde gerçekleştireceğiz. Taraklılı vatandaşlarımızın iftar programına ilgisi bizleri memnun etti. Bu vesileyle Ramazan huzuru ve bereketini vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik ile donatılmış sofralarda buluşmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor”  ifadelerini kullandı.