Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 27 Ekim Perşembe günü kültür sanat dostları 2 ayrı programda bir araya gelecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 27 Ekim Perşembe günü 2 ayrı program gerçekleştirilecek. Günün ilk programında ‘Biz Milletiz Bir Milletiz’ söyleşisi AKM’de kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak. Saat 19.00’da başlayacak programa konuşmacı olarak ünlü tiyatro sanatçısı Mehmet Çevik konuşmacı olarak katılacak. Programda bir sanatçının gözünden 15 Temmuz süreci ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlar ele alınacak.

‘Geçmiş’e Tanık Olunacak
Günün ikinci programına ise Ofis Sanat Merkezi ev sahipliği yapacak. Ünlü yönetmen Asghar Farhadi’nin dikkat çeken yapımı ‘Geçmiş’ cep sinemada beyazperdeye yansıyacak. Sinemaseverler saat 20.00’da başlayacak ücretsiz gösterimde eski ve kuytuda kalmış bir sırrın su yüzüne çıktığı çarpıcı hikâyeye tanık olacak. Ücretsiz gösterim için rezervasyonlar kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden yapılabilecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, her iki programa kültür sanat dostları davet edildi.