Orta Hasarlıların Yıkımı Sürecek

Orta Hasarlıların Yıkımına Devam Edilecek

Daha modern bir Sakarya hedefliyoruz

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak orta hasarlılar hakkındaki sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Kullanılamaz halde olan ve can güvenliğini tehlikeye atan binaların yıkımlarını Belediye Encümenimizin kararıyla gerçekleştiriyoruz. İlk olarak Yeni Cami Kavşağı’ndaki 5 katlı kullanılamaz haldeki binanın yıkımı için çalışmalar başlattık. Daha sonra Tığçılar Mahallesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nin karşısındaki binanın yıkımı gerçekleştirilecek. Bu binaların yıkım işlemleri tamamlanmasının ardından diğer binalar için de çalışmalar yapacağız. Daha güzel, daha çağdaş, daha modern bir Sakarya için çalışmalarımız devam ediyor. Bu şehir hepimizin. Daha güzel bir Sakarya için hemşerilerimizin de bu çalışmalarımıza destek vereceğine inanıyoruz” denildi.