Yaşarak Öğrenme Macera Parkı’nın yeni bir eğitim programına daha ev sahipliği yapacağını açıklayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Macera Park’ta başlayacak Geleneksel Okçuluk Eğitimlerimiz ile gençlerimizin ufkunu açacak, tarih bilincini güçlendirecek yeni bir program gerçekleştireceğiz. Gençler eğlenirken bilinç kazanmanın mutluluğunu yaşayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Şehir Ormanı’nda inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı yeni bir eğitim programına daha ev sahipliği yapacak. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Macera Park’ta başlayacak Geleneksel Okçuluk Eğitimlerimiz ile gençlerimizin ufkunu açacak, tarih bilincini güçlendirecek yeni bir program gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Eğlenirken Bilinçlenecekler
Geleneksel okçuluk eğitimlerinin çok farklı alanlar ile bağlantılı olduğuna da dikkat çeken Yüce, “Öğrencilerimizin çok farklı konularda bilgi ve donanımlarını arttıracak yeni eğitim programımız, öğrencilerimize çevrelerini keşfedebilme imkanı da sunacak. Okçuluğun derin tarihsel arka planı da öğrencilerimizde tarih bilincini güçlendirecek. Gençler eğlenirken bilinç kazanmanın mutluluğunu yaşayacak” dedi.

Son Gün 16 Mart Pazartesi
Geleneksel Okçuluk Eğitimleri için son kayıt tarihinin 16 Mart Pazartesi olduğunu belirten Davut Yüce, “17 Mart Salı günü okçuluk eğitimlerinde derslerimiz başlıyor. Yaşayarak Öğrenme Kulübüne üye olan 6 ve 7. sınıf öğrencileri Okçuluk Eğitimlerine katılabilecek. Eğitimler, Salı ve Perşembe günleri 09.00- 11.30 saatlerinde, Çarşamba ve Cuma günleri ise 14.00 – 16.30 saatleri arasında Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda gerçekleştirilecek. Okçuluk Eğitimleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz 444 40 54 (dahili: 3787) numaralı telefonundan ayrıntılı bilgi alabilirler” ifadelerini kullandı.