Büyükşehir Belediyesi Erenler Fatih Caddesi ile Türbe Caddesi’nde asfalt çalışmalarına başladı. Bin 230 metrelik güzergâhtaki çalışmalar tamamlandıktan sonra bölgenin alt ve üst yapısı yenilenmiş olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 ilçe ve şehir merkezinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda YOLBAK ekipleri altyapı ve kaldırımları yenilenen Erenler Fatih Caddesi ile Türbe Caddesi’nde asfalt çalışmalarına başladı. 25 Temmuz Cumartesi gününe kadar trafiğe kapalı olan bin 230 metre uzunluğundaki güzegahta 2 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Altyapı ve kaldırımları yenilenen Erenler Fatih Caddesi ile Türbe Caddesi’nde ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarına başladılar. 25 Temmuz Cumartesi gününe kadar trafiğe kapalı olan güzergahta çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak güzergahın alt ve üst yapısı yenilenmiş olacak. Şehrimize hayırlı olsun” denildi.