Müziğin ustaları Ziya Taşkent’te konser verecek

Sakara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları kültür ve sanat alanında birbirinden farklı programlarda buluşturuyor. Aralık Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında yarın müzik şöleninin yaşanacağı bir program gerçekleştirilecek.

SAÜ’den değerli isimler katılacak
Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) konservatuar bölümünde görevli ut virtüözü Prof. Dr. Ferdi Koç, kanun virtüözü Öğr. Gör. Tuncay Kardaş, kemençe ustası Erhan Bayram ve Doğan Bayram, Adapazarı Ziya Taşkent Konser Salonu’nda yapılacak ‘Musikimizde Yaşayan Gelenek’ isimli programa katılacak. Bir bölümünün söyleşiyle devam edeceği etkinlikte ayrıca müzik şöleni yaşanacak. Vatandaşlar programa ücretsiz katılım sağlayacak.

“Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz”
 Kültür Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Değerlerimizin yaşaması, gelecek nesillere aktarılması ve sanatın günümüzde en iyi şekilde icra edilmesi için vatandaşlarımızı her ay farklı programlarda buluşturuyoruz. Ziya Taşkent Konser Salonumuzda gerçekleştireceğimiz söyleşi ve dinleti programına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” denildi.