RTÜK Başkanı Şahin, Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu ve Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar’ı ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Milletimizin teveccühü ile göreve başladık. İnşallah bizde hemşerilerimizin desteklerine layık olmak için üzerimize düşeni yapacağız. Tüm paydaşlarımızla birlikte Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız” dedi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise Başkan Yüce’nin Sakarya’ya değer katacağına inandıklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve meclis üyelerini konuk etti. Yeni dönemin tüm Sakarya’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.

Şehrimize değet katacaktır
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Sakarya’ya çok büyük bir değer katacağınıza şüphemiz yok. İnsana dokunan anlayışınızla hemşehrilerimizin sorunlarıyla yakından ilgileneceğinize inanıyoruz. İnsana yönelik sıcak tavrınız size bugün olduğu gibi her zaman başarıyı getirecektir” dedi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ise başarı temennilerini ileterek işbirliği içerisinde çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti. Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Başkan Yüce’ye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Üzerimize düşeni yapacağız
Nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek sözlerine başlayan ve işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizi Ankara’da başarıyla temsil eden RTÜK Başkanımız Ebubekir Şahin’e dilek ve temennileri dolayısıyla teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinin ardından milletimizin teveccühü ile göreve başladık. İnşallah bizde hemşerilerimizin desteklerine layık olmak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Başkan Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’a başarılar diledi, Sakarya için işbirliği içerisinde çalışacaklarını dile getirdi.