Meydan'da Balkan Gecesi

Büyükşehir Belediyesi 20. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakarya’da yaşayan Makedonyalılar, 5 Ağustos Pazartesi saat 23.00’da, Kent Meydanı’nda düzenlenecek Hemşeri Gecesi’nde buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 20. Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Programlar kapsamında gerçekleştirilen konserlere, meddah ve gölge oyunlarına ve hemşeri gecelerine Sakaryalılar büyük ilgi gösteriyor. Ramazan Etkinliklerinin Pazartesi gecesi programında saat 23.00’da Sakarya’da yaşayan Makedonyalılar, Hemşeri Gecesi’nde buluşacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kent Meydanı’nda düzenlenecek Makedon ve Tüm Göçmenler Hemşeri Gecesi’ne tüm Sakaryalılar davet edildi.