Meydan'da Balkan Esintisi

Sürer: “Daha güzel birlikteliklerde buluşalım”
Hemşeri Gecesi’nin açılış konuşmasını Sakarya Makedon ve Tüm Göçmenler Deneği Başkanı Zeki Sürer gerçekleştirdi. Sürer, “Allah asırlardan bu yana sürdürdüğümüz birlik ve kardeşliğimizi daim kılsın. Daha güzel birliktelikler içerisinde tekrardan buluşalım. Gecemiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Renkli Görüntüler
Sakarya’da yaşayan tüm etnik kimliklerle bir arada huzur içinde yaşadıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Sakarya’da huzur var, mutluluk var. Hep birlikte Ramazan ayının ruhuna uygun bir huzur ayı geçiriyoruz. Bizler her zaman Sakarya’da faaliyet gösteren hemşeri derneklerimizin yanında olduk, bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz. İlk günden bu yana hemşeri gecelerimize yoğun ilgi göstererek Kent Meydanı’nı dolduran ve kardeşlik duygularıyla renkli görüntüler oluşturan siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Dargınların barıştığı, birlik ve kardeşliğin bizleri kucakladığı Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Balkan Müzikleri
Açılış konuşmalarının ardından Başkan Toçoğlu, Balkan müziğinin coşkulu ezgileri eşliğinde gerçekleştirilen halk oyunu gösterisini izledi. Hemşeri Gecesi’nin sonunda Başkan Toçoğlu, dans grubuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.