Büyükşehir Belediyesi Macera Parkı başlayan Yaz Kursları eğitimlerinin yanı sıra, e-bilet avantajları ile misafirlerini bireysel ve gruplar halinde ağırlamaya devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Şehir Ormanı’nda inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda eğitimler devam ediyor. Yaz tatili boyunca misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Park’ta son teknoloji ekipmanlar öğrencilerin kullanımına sunuluyor. Merkezde Yaz Kursları eğitimlerinin yanı sıra, grup halinde ve bireysel başvuru yolu ile de maceranın tadı çıkarılabiliyor.

Kişisel Yetenekler Gelişiyor
Macera Park’ın misafirleri eğitimlerini alanında uzman eğitmenlerden alıyor. Takım halinde çalışabilme, rekabet edebilme, özgüven ve cesaret geliştirme, risk alabilme ve odaklanma gibi yetenekleri geliştirme fırsatı da yeni merkezde yakalanıyor. Yapılan açıklamada, Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda devam eden yaz kurslarının haricinde bireysel başvurular ve gruplar misafir edilmeye devam edildiği belirtilerek, “Macera Park’ta eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar ebilet.sakarya.bel.tr adresini ziyaret edebilir ve 221 40 60 numaralı telefonu arayabilirler” denildi.