Büyükşehir Belediyesi Macerapark’ta öğrencilere deprem riskini azaltma ve depremle baş edebilme eğitimi verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Parkı Macerapark’ta öğrencilere deprem riskini azaltma ve depremle baş edebilme eğitimi verildi. Depreme dirençli bir toplum yaratılması amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’yla ortaklaşa düzenlenen eğitimde, öğrenciler deprem öncesi ve sonrasında neler yapabileceklerini öğrendiler.

Eğlenerek Öğrenme
Minikleri deprem konusunda bilgilendiren AFAD, deprem anında uyulması gereken kurallarla ilgili canlandırmalar yaparak bilgi verdi. Pamukova Elbirlik Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı eğitimde öğrenciler eğlenerek öğrenmenin ayrıcalığını yaşadı.