Longoza Engelsiz Yürüyüş

Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik doğa yürüyüşü düzenliyor. Yapılan açıklamada, 1 Ekim Salı günü Karasu Acarlar Longozu’nda gerçekleştirilecek doğa yürüyüşüne tüm engelli vatandaşlar ve aileleri davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, engelli vatandaşlar ve ailelerinin moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 1 Ekim Salı günü, Karasu Acarlar Longozu Gezi Parkuru’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılmak isteyen engelli vatandaşlarımız ve aileleri, 30 Eylül Pazartesi gününe kadar kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü önünden saat 9.00’da kaldırılacak otobüsler ile Acarlar Longozu’na ulaşım sağlanacaktır. Tüm engelli vatandaşlarımız ve aileleri etkinliğe davetlidir” denildi. Düzenlenecek etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün 281 88 05 nolu telefon numarasını arayabilir.