Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine katkı sunacak dekoratif aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kısa süre önce yeni yüzüne kavuşturulan Hacıoğlu Mahallesi Şehit Yaşar Güller Caddesi ile Topça Katkı Kavşağı’nın da bulunduğu D-650 güzergâhında lale motifli dekoratif aydınlatmaların montajları tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine katkı sunacak dekoratif aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kısa süre önce yeni yüzüne kavuşturulan Hacıoğlu Mahallesi Şehit Yaşar Güller Caddesi ile Topça Katkı Kavşağı’nın da bulunduğu D-650 güzergâhında lale motifli dekoratif aydınlatmaların montajları tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, şehir estetiğine katkı sunacak çalışmaların devam edeceği dile getirildi.

Estetik görünüm
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmaların detayları ise şu şekilde paylaşıldı: “Kent estetiğine katkı sunmak, daha güzel bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yenileme çalışmaları tamamlanan Hacıoğlu Mahallesi Şehit Yaşar Güller Caddesi’nde 25, Topça Katlı Kavşağı’nın da yer aldığı D-650’de 100 dekoratif aydınlatma direğinin montajını tamamladık. Lale motiflerinin estetik bir görünüm oluşturduğu çalışma ile caddelerimiz ışıl ışıl oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak kent estetiğine katkı sunacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.