Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri, Kütüphane Haftası’nda okullardan gelen öğrencilere ev sahipliği yaptı. Minik öğrenciler arkadaşlarıyla kitap okumanın ayrıcalığını yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Kütüphaneler Haftası’nda okullardan gelen öğrencilere ev sahipliği yaptı. Öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte SGM’yi ziyaret ettiği günde renkli görüntüler oluşurken; minik öğrenciler arkadaşlarıyla kitap okumanın ayrıcalığını yaşadı.

Minik okurlar SGM’de
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Kütüphane Haftası münasebetiyle, misafir okullardan gelen öğrencileri kütüphanemizde ağırladık. Çocuklar kütüphane raflarını büyük bir ilgi ile inceledi. Öğrencilerin okumaya olan hevesi karşısında Sosyal Gelişim Merkezi ‘Mahremiyet Eğitimi’ isimli kitabımızı da misafir öğrencilerimize hediye ettik” ifadelerini kullandı.