Serdivan düzenlenen meslek edindirme kursları sertifika töreni yapıldı..

Törende konuşan Serdivan Kaymakamı Fahri Keser kursların önemini değinerek “Bu kursları mesleki bilgi ve becerilerin kazandırılmasında son derece önemli buluyorum. Bu güne açılan kurslarımızı başarı ile tamamlayan kursiyerlerimizi ve onları destekleyen ailelerini tebrik ediyorum. Bundan sonrada farklı branşlarda kurslar açmaya devam edeceğiz” dedi.  Açılan kursları çok yararlı bulduklarını belirten kursiyerler, kendilerine bu imkânı sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluna, Serdivan Belediyesine ve Halk Eğitim İlçe Merkezine teşekkür ettiler.

Kursiyerlere sertifikaları Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Aydın, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve diğer katılımcılar tarafından verildi. Törende ayrıca kuaförlük bölümü öğrencileri tarafından yapılan mini kuaförlük gösterisi beğeni topladı. 178 kursiyerin katıldığı kurslar üç ayda tamamlandı.