Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ağustos yaz etkinlikleri kültür sanatseverlere etkinlik dolu hafta sonu sunmaya devam ediyor. Yaz etkinliklerinin adresi olan Millet Bahçesi’nde bu hafta sonu da devam edecek olan açık havada sinema ve gölge oyunu etkinliklerine tüm kültür sanat dostları davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yaz etkinlikleri kültür sanat dostlarına etkinlik dolu hafta sonu sunmaya devam ediyor. Birbirinden güzel 3 etkinliğin kültür sanat dostları ile buluşacağı Millet Bahçesi’nde sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına hassasiyet gösterilmesinin yanı sıra izleyicilere patlamış mısır ve gazoz ikramında da bulunulacak.

Millet Bahçesinde 3 etkinlik birden
Ağustos yaz etkinlikleri kapsamında 15 Ağustos Cumartesi günü ‘Dilsiz’ filmi ile kapılarını açacak olan Millet Bahçesi 16 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de gölge oyunu olan ‘Meddah Hikayesi; Tıkandı Baba’ ile devam edecek ve saat 21.00’de ‘Uçan Halı; Kayıp Elmas’ filmi ile haftayı tamamlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ağustos yaz etkinlikleri kapsamında hafta sonu düzenleyeceğimiz açık havada sinema ve gölge oyunu gösterimlerine tüm kültür sanat dostlarını davet ederiz” denildi.