Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri 21 Şubat Salı günü söyleşi/imza günü ve fotoğraf sergisi programları ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri 21 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek söyleşi/imza günü ve fotoğraf sergisi programları ile devam edecek. Çocuk edebiyatı alanında yayınlanan özgün eserleriyle tanınan Bülent Ata, 21 Şubat Salı günü ‘Rüya Dedektifi’ konulu söyleşi ve imza günü etkinliğinde Sakaryalılarla buluşacak. Ofis Sanat Merkezi ise fotoğraf sanatçısı ve SAMEK eğitmeni Fatih Gürsel’in eserlerinin yer alacağı Foto-Grafik isimli fotoğraf sergisinin açılışına ev sahipliği yapacak.

Gün içerisinde iki program
İlk olarak saat 14:00’da Sapanca Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ile bir araya gelecek Bülent Ata, saat 18:00’da ise Faik Baysal Kütüphanesi’nde kültür sanat dostlarıyla birlikte olacak. Şiir ve öyküleri; Varlık, Dergah, Kırklar, Kaşgar, Yedi İklim, Merdiven Şiir, Notos Öykü, Karagöz, İtibar, Semerkand ve Mostar gibi dergilerde yayınlanan Ata’nın ‘Atlar Geliyor’ isimli eseriyle aldığı Türkiye Yazarlar Birliği Çocuk Edebiyatı Ödülü de bulunuyor.

Tüm Sakaryalılar davetli
Babasından habersiz olarak kullandığı fotoğraf makinesiyle ilk ödülünü alan ve ‘Ana-Oğul’ fotoğrafı Milliyet Sanat Dergisi’nde yayınlanan Fatih Gürsel’in eserlerinden oluşacak Foto-Grafik isimli fotoğraf sergisinin açılışı 21 Şubat Salı günü saat 18:00’da Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Sergi 12 Mart Pazar gününe kadar Sakaryalılar tarafından ziyaret edilebilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada “Kültür-Sanat dolu geçecek Salı günü etkinliklerimize tüm Sakaryalıları davet ediyoruz” denildi.