Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören iki program ile Ağustos Yaz Etkinlikleri takvimi sona erdi. Kültür sanat dostlarına harika bir Ağustos ayı yaşatan etkinliklerin Eylül ayında da süreceği ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ağustos yaz etkinlikleri takvimi Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen iki program ile sona erdi. 28 Ağustos Cuma günü sergilenen ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ adlı müzikli kukla gösterisi ile başlayan etkinlikler 29 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan 4 dalda Oscar ödüllü ‘Parazit’ filmi ile devam etti.

Eylül ayı takvimi yakında açıklanacak
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın Ağustos ayını etkinliklerle süslediğimiz için mutluyuz. Hem ilçelerdeki etkinliklerimize hem de Millet Bahçesi’ndeki buluşmalarımıza vatandaşlarımız yoğun bir katılım göstererek bizleri yalnız bırakmadı. Maske ve hijyen kurallarına uyarak etkinliklerimize katılan kültür sanat dostu vatandaşlarımız için Eylül ayı etkinlik takvimimizi de açıkladık. Kültür sanat dolu günlerde buluşmayı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.