Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür etkinleri İstanbul da

Dünyaca ünlü yazar Duşen Kovaceviç’in yazdığı, Başar Sabuncu’nun çevirisini yaptığı ve Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Gülen Cehreli’nin rol aldığı oyun, izleyicilerin beğenisi topladı. Salonu tıklım tıklım dolduran Sakaryalılar, oyun sonunda İstanbul Devlet Tiyatroları’nın oyuncularını ayakta alkışladı.

Oyunda; Yugoslavya’daki büyük dönüşümden önceki ve sonraki toplumsal-politik yaşamı, bir entelektüelin yaşam öyküsü içinde, komedi türünde ironik bir üslupla anlatıldı. Oyunu izleyenler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’da vardı. Oyun sonunda, tiyatro oyununda rol alan oyunculara çiçek takdim eden Başkan Toçoğlu, “Çok güzel bir oyun izledik. İstanbul Devlet Tiyatroları’nın bütün oyuncularına şükranlarımı sunuyorum. Kültür etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Sakarya’nın kültür hayatını canlandırmak adına önümüzdeki aylarda da etkinliklerimiz devam edecek. Bu salonu dolduran siz hemşerilerime de teşekkür ediyorum. Sizin bu ilginiz sürdükçe bizler de etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.