Büyükşehir Belediyesi İlkbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri kapsamında Kulfallar - Maksudiye parkurunda yürüyen doğaseverler, eşsiz doğa manzarası eşliğinde şehrin stresinden uzak güzel bir gün geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında Kulfallar - Maksudiye Geçişine yürüyen doğaseverler, keyifli bir pazar günü geçirdi. Eşsiz doğa manzarasında yürüyüş patikalarını yürüyen, tepelik alanları seyreden doğa tutkunları, doğanın güzelliklerini keşfetme ayrıcalığı yaşadı. Doğa yürüyüşlerinin vücut ve ruh sağlığına olumlu etkilerinin altını çizen doğaseverler, gerçekleştirilen etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettimso-fareast-language:TR;mso-bidi-language: AR-SA'>Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza yeni döneminin hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuşurken, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Bugüne kadar Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte güzel çalışmalara imza attık. İnşallah gelecek dönemde de bu çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. AK Parti Geyve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na günün anısına çiçek takdim ederken, Başkan Toçoğlu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti.