Büyükşehir Belediyesi Kol Sokak’ta gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarında sona geldi. Daha önce altyapı ve kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanan güzergâhta gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarının ardından yeni 400 metrelik sokak yeni yüzüne kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği dönüşüm ve yenileme çalışmaları sokağa çıkma kısıtlamalarında hız kazandı. Daha önce SASKİ marifetiyle yağmursuyu çalışmalarının ve kaldırım yenileme işlemlerinin tamamlandığı 400 metrelik güzergâh sıcak asfalt ile buluştu. 800 ton sıcak asfaltın kullanıldığı güzergâhta planlanan program dâhilinde gerçekleştirilecek olan çizgi çalışmalarının ardından dönüşüm çalışmaları son bulacak.

Sırada çizgi çalışması var
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Daha önce gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde 15 Temmuz Bulvarı’nı modern bir görünüme kavuşturmuştuk. Şimdi ise gerçekleştirilen altyapı ve kaldırım yenileme çalışmalarının ardından Kol Sokak’taki 400 metrelik güzergâhımızı sıcak asfalt ile buluşturarak 15 Temmuz Bulvarı’na yakışan modern bir entegrasyonu sağlamış olduk. Son olarak planlanan program dâhilinde yapılacak olan çizgi çalışmalarının ardından Kol Sokak’taki dönüşüm çalışmaları son bulacak. Çalışmalar süresince anlayış gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” denildi.