Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye kazandırılacak yeni yaşam alanında çalışmalar başladı. Karamehmetoğlu, “Kocaalili hemşehrilerimizin vakitlerini güzelce değerlendireceği, 120 metrekarelik bir kafeteryası, oturma alanları, çocuk oyun grupları, meydanı ile güzel bir çalışmayı ilçemizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali ilçesine hediye edilecek yeni yaşam alanında çalışmalar başladı. Başkan Zeki Toçoğlu’nun müjdesini paylaştığı ve kısa süre önce ihalesi gerçekleştirilen proje ilçenin yeni buluşma noktası olacak. 3 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen çalışmaya ilişkin bilgiler paylaşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, Kocaali Bahçem Park için saha tesfiye çalışmalarının başladığını duyurdu.

Yeni buluşma noktası
Karamehmetoğlu, “Kocaalili hemşehrilerimizin vakitlerini güzelce değerlendireceği, çocuklar için bakım alanının yer aldığı 120 metrekarelik bir kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun grupları, meydanı ile güzel bir çalışmayı ilçemizin hizmetine sunacağız. İlçe merkezimizde hayata geçireceğimiz proje ile hemşehrilerimizin yeni buluşma noktası olacak Projeyi hayata geçireceğimiz alanda çınar, selvi ve çam ağaçları yer alıyor. Bölgede bulunan hiçbir ağaca zarar vermeden, yeni ağaçları da bölgeye kazandıracağız. İnşallah projemizi hızla tamamlayarak Kocaali’nin hizmetine sunacağız” dedi.