Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Adapazarı Şube Başkanı Nur Gülşan ve yönetimlerini ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Türk Kızılay’ı çok önemli işlere imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Kızılay’ın her zaman yanında olacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi muvaffak etsin. İnşallah birlikte çalışarak şehrimiz için hayırlı olan hizmetlere vesile oluruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Kızılay Adapazarı Şube Başkanı Nur Gülşan ve yönetimlerini ağırladı. Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetlere ilişkin bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, nazik ziyaretleri ve başarı dilekleri için teşekkür etti. Başkan Yüce, Kızılay’ın üstlendiği misyonun çok önemli olduğunu ifade ederek, Başkan Tiryaki’nin şahsında tüm üyelere başarılar diledi.

Kızılay ile birliktelik vurgusu
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Türk Kızılay’ı çok önemli işlere imza atıyor. Kızılay dünyanın dört bir yanına, ülkemizin her köşesine ve şehrimize hayırlı hizmetler sunan önemli bir kuruluştur. Allah yaptığınız ve yapacağınız hizmetleri hayırlara vesile kılsın. Kızılay’a her zaman kapımız açıktır. Her zaman yanlarında olacağız. Yerel yönetimler olarak beraber çalışmaktan mutluluk duyacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi muvaffak etsin. İnşallah birlikte çalışarak şehrimiz için hayırlı olan hizmetlere vesile oluruz” dedi.