Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi’nde hayata geçireceği Keçi Kulesi için ihaleye çıkıyor. 18 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek ihalenin ardından çalışmalar başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi’nde hayata geçireceği Keçi Kulesi için ihaleye çıkıyor. 18 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek ihalenin ardından çalışmalar başlayacak. Keçi Kulesi, 10 metrelik yüksekliğe ulaşacak ve keçilerin kulenin çevresinde gezinebilmesi için ahşap merdivenler yer alacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı marifetiyle gerçekleştirilecek ihalenin ardından projenin yapımına başlanacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, Millet Bahçesine gelen misafirler için Keçi Kulesi’nin yeni ziyaret noktası olacağını ifade etti.

Millet Bahçesine Keçi Kulesi
Konuyla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Millet Bahçesi içerisinde sosyal yaşam alanlarını artırıyor, vatandaşlarımızın ziyaretlerinde farklı alternatiflerle buluşmalarını sağlamak istiyoruz. Bölgede Keçi Kulesi için de hazırlıklarımızı başlatmıştık. Çalışmamızı tamamladık ve 18 Haziran Cuma günü yapım ihalesine çıkıyoruz. Millet Bahçemizde misafirlerin ziyaret edeceği, çocukların keçilerle tanışacağı Keçi Kulesinin hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.