Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “1 Mart Perşembe günü TOPÇA Kavşağı ile Etbalık Kavşağı arasında gerçekleştirilecek çalışmalar dolayısıyla trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır. Sakarya Caddesi istikametinden gelen araçlar Murat Soğancıoğlu Bulvarı’na, D-100 istikametinden gelen araçlar 2097. sokağa yönlendirilecektir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “TOPÇA Katlı Kavşak projesinde çalışmalar devam etmektedir. Bu kapsamda TOPÇA Kavşağı ile Etbalık Kavşağı arasında gerçekleştirilecek çalışmalar dolayısıyla 1 Mart Perşembe günü itibariyle trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır. D-100 istikametinden gelen araçlar 2097. Sokağa yönlendirilecek, Sakarya Caddesi üzerinden gelen araçlar ise Murat Soğancıoğlu Bulvarı’ndan ulaşım sağlayacaklardır. Trafik işaret ve işaretçileri bölgeye konuşlandırılacaktır. Herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması adına alternatif güzergahların kullanılması önemle rica olunur” denildi.