Şehri genelinde ve kırsal kesimlerde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Büyükşehir personellerini gece mesaisinde ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Tüm karla mücadele ekibimizi gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Yolları kapanan mahallelerdeki vatandaşlarımız müsterih olsunlar, karla mücadele ekiplerimiz çalışmalarını gece gündüz demeden 7/24 devam edecek” açıklamalarında bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, karla mücadele çalışmalarında gece mesaisini sürdüren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Başkanlığı personellerini ziyaret etti.

Başkan Yüce’den tüm ekibe teşekkür
Hızırilyas Su Yönetim Merkezi’nde bulunan koordinasyon alanında personellerle bir araya gelen Başkan Yüce, “Tüm karla mücadele ekibimizi gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Şehri merkezinde ve kırsal kesimlerde sabah saatlerinden itibaren durmadan, yorulmadan karla mücadele çalışmalarını sürdürüyorlar. Yolları kapanan mahallelerdeki vatandaşlarımız müsterih olsunlar, karla mücadele ekiplerimiz çalışmalarını gece gündüz demeden 7/24 devam edecek” açıklamalarında bulundu. Çalışmalarla ilgili son bilgileri alan Başkan Ekrem Yüce, tüm karla mücadele ekiplerine teşekkür ederek şifa sepetlerinden hediye etti. Ekiplerle sohbet eden Başkan Yüce, çalışanların istek ve önerilerini dinledi.

İlçe belediye ekipleriyle koordineli çalışma
Başkan Ekrem Yüce, “Kar dalgası gelmeden önce Meteoroloji Genel Merkezi’nden uyarılarımızı almıştık. Bu uyarılar kapsamında karla mücadele ekiplerimiz teyakkuza geçti. Bugün şehrimizde yoğun bir şekilde kar yağışı başladı. Karla birlikte tüm ekiplerimiz, ilçe belediye ekipleriyle iş birliği halinde yoğun bir şekilde karla mücadele çalışmalarına başladı. Sabah saatlerinden itibaren başlayan çalışmalar, akşam saatlerine hatta bu gece de devam edecek. Bizlerde görev başında olan ekiplerimizi ziyaret ettik. Çalışmalar hakkında ilgili müdürlerden bilgileri aldım. 88 ekip 52 araçla yorulmadan, durmadan büyük bir özveriyle karla mücadele çalışmaları sürdürüyoruz. Tüm ilçe belediye başkanlarımıza ve ekiplerine de teşekkür ediyorum. İş birliği halinde çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Nerede kapalı bir yol varsa bizler oradayız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, ekiplerimiz gece boyunca çalışmalarına devam edecek ve inşallah şehrimizde karla kapalı bir yol bırakmayacaklar” dedi.