Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına Karasu’da devam ediyor. İlçe merkezindeki asfalt çalışmalarının birinci etabını tamamlayan ekipler Tepetarla ve Kurudere grup yollarında sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Karasu Belediye Başkanı Sarı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye hemşerilerim ve ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. YOLBAK ekiplerinin ilçe merkezinde bulunan yaklaşık 5 bin metrelik güzergâhta gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarının birinci etabı tamamlandı. İlçe merkezindeki birinci etap çalışmalarının ardından Kurudere ve Tepetarla mahallerinde bulunan grup yollarında sıcak asfalt çalışmalarına başlayan ekipler 9 bin 500 metrelik güzergâhı yeni yüzüne kavuşturacak.

Başkan Yüce’ye hizmet teşekkürü
Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Tepetarla mahallesinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarının ilk etabında ilçe merkezimizde bulunan yaklaşık 4 bin 700 metrelik güzergâh modern bir görünüme kavuşturuldu. Bu çalışmaların hemen ardından Tepetarla ve Kurudere mahallelerimize geçen ekipler grup yollarında çalışmalarına devam ederken, biz de Büyükşehir Belediyesinin ilçe merkezimizde yapacağı ikinci etap çalışmalar için güzergâhları asfalta hazır hale getireceğiz. Yaz turizminin ve sanayinin gözbebeği olan ilçemizde bizi yalnız bırakmayarak destek olan, ilçemizin kalkınması için bizimle işbirliği halinde çalışarak yakinen ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye hemşerilerim adına teşekkür ederim” dedi.