Büyükşehir Belediyesi Karasu Üçoluk ve Ceylandere Mahalleleri arasında kalan 7 kilometre uzunluğundaki arteri asfalt çalışmalarıyla yeniliyor. Üçoluk Mahalle Muhtarı Erdal Kılıç, “Büyükşehir Belediyemiz derdimize derman oldu. Başkanımız Ekrem Yüce olmak üzere çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Karasu ilçesinin Üçoluk ve Ceylandere Mahalleleri arasında kalan 7 kilometre uzunluğundaki arter yeni yüzüne kavuşturuluyor. 2 kilometresinin tamamlandığı çalışmalarda toplamda 8 bin ton sıcak asfalt kullanılacak.

Hizmet teşekkürü
Üçoluk Mahalle Muhtarı Erdal Kılıç, “Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları devam ediyor. 7 kilometre uzunluğundaki yolumuzun gerçekten çok büyük sıkıntıları bulunuyordu. Vatandaşlarımız kış aylarında çamur ve kardan dolayı, yazın da toz ve topraktan dolayı zorluklar yaşamaktaydı. Hamdolsun Büyükşehir Belediyemiz bizim derdimize derman oldu. Başta Başkanımız Ekrem Yüce olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.